Kategóriák

Vitaminok


Mik a vitaminok?

A vitaminok olyan szerves vegyületek (amelyek legalább egy szénatomot tartalmaznak), amelyek támogatják a szervezet biokémiai folyamatait. Ma több mint 20 szerves molekulát hívunk vitaminnak. Mindegyik egyedi kémiai felépítéssel és a szervezetünkben betöltött egyedi szereppel bír.

A vitaminok fontos szerepet játszanak a szervezetünk normál működésének megőrzésében. Mivel segítségünkre vannak szervezetünknek abban, hogy úgy tudjon működni, hozzájárulhatnak az általános egészséghez és jó közérzethez.

A megfelelő vitamin-kiegészítés elősegíti majd, hogy szervezetünk ne csak jól, hanem optimálisan működjön.


3 termék
A-vitamin
10 termék
B-vitamin
14 termék
C-vitamin
7 termék
D-vitamin
4 termék
E-K-vitamin


Készüljön Vitaking termékekkel a téli időszakra: milyen vitaminokra lesz szüksége a webáruházból?

A téli időszakban rengeteg olyan tényező van, amik igazi megpróbáltatások elé állíthatják az immunrendszert. Ilyenkor általában kevesebb zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak az emberek, emellett pedig még a kevesebb napsütés és a szezonális betegségek is veszélyeztetik a szervezetet. Ahhoz, hogy az immunrendszer képes legyen felvenni a harcot a káros tényezőkkel, muszáj felkészíteni a téli időszak szélsőségeire, mégpedig megfelelő mennyiségű vitaminnal. Ha Ön is szeretné jól érezni magát a bőrében a téli hónapokban, készüljön fel Vitaking termékekkel!

Vitamin webáruházunkban minden olyan vitamint megtalál, amire szüksége lesz az elkövetkezendő időszakban. A Vitaking termékek között ajánljuk figyelmébe a C-vitamint, különösen akkor, ha hajlamos a megfázásra. A C-vitamin erősíti az immunrendszert, segít a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben, ennek köszönhetően kevésbé lesz fogékony a megfázásra.

Ha szeretné mentálisan is jól érezni magát, vitamin webáruházunkból vásároljon magnézium és B6 vitamin tartalmú Vitaking terméket! A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, általuk sokkal könnyebben leküzdhető a stressz és a lehangoltság, ami a téli időszakban fokozottabban jelen van az emberek többségénél.

A kevesebb napsütés miatt télen elengedhetetlen, hogy a D-vitamint is pótolják az emberek. A Vitaking termékek kínálatában megtalálhatja a napfényvitamint, ami szintén hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, ezen kívül pedig a csontozat megfelelő állapotáról is gondoskodik.

Minden egyes Vitaking termék megbízható, minőségi, amelyek segíteni fognak Önnek, hogy egész télen jól érezhesse magát. Őrizze meg egészségét a szélsőséges téli időszakban is, készüljön vitamin webáruházunkkal a hideg, zord hónapokra! Rendelje meg a szezonális igényeknek megfelelően a termékeket kínálatunkból! Amennyiben kérdései lennének vitamin webáruházunk termékeivel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Webáruház készítés