Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Vitakrill olaj (30)

Vitakrill olaj (30)
 • Vitakrill olaj (30)
2 690 Ft

Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak. Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, ám a krill olaj az emberi szervezet számára könnyebben emészthető, és jóval értékesebb.  A krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsavakat érdemes rendszeresen fogyasztani, mivel az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez (a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el)

 

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Napi ajánlott mennyiség

3 kapszula étkezés közben

Kiszerelés

30 kapszula

OGYÉI nyilvántartási szám

21306/2019

Tudnivalók

Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.

 • Az omega 3 zsírsavak új generációja a krill olaj. A krillek (világító rákok) hatalmas rajokban fordulnak elő a világ minden óceánjában, de leginkább az Antarktisz környékén. Főleg növényi planktonokkal táplálkoznak.

  Vitakrill olaj és Omega 3

  Mind a krill olaj, mind a halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, különösen DHA-ban és EPA-ban, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi egészség számára. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a krill olajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA) zsírsav a szervezetre.

  • Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és érrendszer megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

  Hatóanyagok 3 kapszulában:

  Név Mennyiség NRV%*
  Krill olaj 1500 mg **%
  Foszfolipidek 630 mg **%
  EPA 180 mg **%
  DHA 105 mg **%
  Astaxantin 300 µg  **%

  Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. ” Szendi Gábor

  Krill olaj, azoknak, akik nem bírják a halolajat!

  A krill olaj szervezet számára feldolgozhatóbb, mint a halolaj. Sok embernél gondot okoz a halolaj emésztése. Nekik kiváló alternatíva a krill olaj.

  A rákolajban rengeteg a természetes antioxidáns és ezek között is kiemelkedő az astaxantin tartama. Az astaxantin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, lazacban, rákokban található meg.

  A krillek rövid életű, mélyvízi állatok. A rövid életük, és a mélyvízi élőhelyük miatt a szennyezettségük elhanyagolható. Ezekből a kis rákokból származó olaj nagyon tiszta és egészséges. Az olajban lévő omega-3 zsírsav könnyebben emészthető, és jobban hasznosulnak, mint a halolajban lévő omega-3 zsírok.

  Próbálja ki Vitakrill termékünket! Keresse gazdaságosabb, 90 db-os kiszerelésben!

  Fontos!

  Tengeri kagylóra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.
 • Cikkszám
  vd892057
Webáruház készítés