Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Termék részletek


Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex

Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex
 • Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex
 • Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex
3 290 Ft

Glükozamin + Kondroitin + MSM + csipkebogyó komplex: négy anyag együttes erejével! Ez a porcerősítő készítmény attól különleges még, hogy a megszokott összetevők mellett csipkebogyót is tartalmaz.

 

Figyelmeztetés

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kiszerelés

60 tabletta

Napi ajánlott mennyiség

2 tabletta

OÉTI bejegyzési szám

12267/2013.

Tudnivalók

Kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek nem ajánlott a termék fogyasztása.

 • Glükozamin, kondroitin, msm + csipkebogyó

  Glükozamin + kondroitin + msm + csipkebogyó tartalmú étrend-kiegészítő.

  Összetétele napi adagonként (2 tabletta):

  • Glükozamin szulfát: 1100 mg
  • Kondroitin szulfát: 500 mg
  • MSM: 700 mg
  • Csipkebogyó (por és kivonat): 400 mg

  Glükozamin

  A glükozamin (C6H13NO5) egy szerves vegyület.  A glükozamin a porcszövet természetes alkotóeleme.

  A hétköznapi ételekben nem igazán fordul elő. A kiegészítőkben található glükozamint tengeri kagylók héjából vonják ki.

  Kondroitin

  A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez.  Elsősorban sportolóknak, idősebbeknek és nehéz fizikai munkát végzőknek ajánlják.

  MSM

  Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, ennek ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van.

  A leggazdagabb szerves kén forrás az anyatej. A második leggazdagabb forrása pedig az esővíz (innen kerül a táplálékláncba) A szerves kén megtalálható többféle ételben, például a kellemetlen szagú zöldségekben főleg a brokkoliban, káposztában, hagymában, fokhagymában, tormában, vagy a mustárban. De tartalmaznak némi szerves ként a húsok, a tojás, a tengeri moszatok, a hínár és az algák is.

  Miért és mikor érdemes pótolni?

  Normális esetben az egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozó embereknek nem lenne kénhiánya. Ám a táplálkozásunk jelentősen megváltozott az elmúlt néhány száz évben. Sajnos manapság az emberek nagy része alig eszik friss zöldségeket, így nem jutnak a megfelelő mennyiséghez. A feldolgozott élelmiszerek kén tartalma szinte nulla. Az ételek feldolgozása, tartósítása, főzése, sütése elpusztítja a bennük lévő szerves kénvegyületeket. Pedig az emberi szervezetnek szüksége van rá, mivel a szerves kén együtt működik a vitaminokkal, aminosavakkal.

  Hol található meg a szervezetben?

  Az MSM egy fontos komponens az emberi szervezetben. Szinte minden sejtünkben jelen van. A legnagyobb koncentrációban a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben van jelen. Tehát ha pótolni szeretné, érdemes minél több nyers zöldséget fogyasztani a fent felsoroltakból. Amennyiben ezt nem tudja megtenni, lehetősége van étrend-kiegészítőként pótolni.

  A fenti három anyagot érdemes együtt fogyasztani.

  Csipkebogyó

  Ez a készítmény attól különleges, hogy a megszokott összetevők mellett csipkebogyót is tartalmaz. A csipkebogyó a természetben fellelhető egyik legjobb C-vitamin forrás.

  Kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyeknek nem ajánlott a termék fogyasztása.

  Multi Sport Profi Plus Magyar Termék Nagydíjas termék is tartalmazz a Glükozamin + Kondroitin + MSM komplex táplálék kiegészítőt számos más vitamin mellett.

 • Cikkszám
  vd956979
Webáruház készítés